System TECHNICA

 • Φίλτρα
 • Ταξινόμηση με:
 • TECHNICA ZERO LEVEL NORMAL 1-10mm 640,00
  ΙΣΧΥΡΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟΕΠΙΠΕΔΟΥΜΕΝΟ ΚΟΝΙΑΜΑ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΗΞΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ (ΓΚΡΙ)
  κατά ΕΝ 13813

  Περιγραφή

  Ισχυρό αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα εξομάλυνσης δαπέδων για πάχος εφαρμογής από 1 – 10mm. Παράγεται σε  πιστοποιημένες σταθερές  σύγχρονες βιομηχανικές συνθήκες με λατομικά αδρανή ειδικής κοκκομετρίας και υψηλής καθαρότητας. Με ειδικά βελτιωτικά πολυμερή πρόσμικτα άριστης ποιότητας τελευταίας τεχνολογίας των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών χημικών  όικων, που του προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα όπως εξαιρετική ευκολία χρήσης, μεγάλο χρόνο αυτοεπιπέδωσης, ισχυρή πρόσφυση, μειωμένη συρρίκνωση, λεία τελική επιφάνεια, αντοχή στην υγρασία τις καταπονήσεις και τις θερμοκρασιακές μεταβολές (καύσωνας – παγετός). Εναρμονίζεται ως τύπος επιπεδοτικού κονιάματος δαπέδων σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία ΕΝ 13813.

  Χρήση

  Χρησιμοποιείται για την εξομάλυνση δαπέδων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ως υπόβαθρο για την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων – ξύλινων δαπέδων –  μοκετών – πλαστικών δαπέδων – ρητινικών επιστρώσεων – πατητής τσιμεντοκονίας κτλ. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τελική επιφάνεια σε βοηθητικούς χώρους όπως αποθήκες, πατάρια, υπόγεια. Εφαρμόζεται σε διάφορα υποστρώματα νέα και παλιά όπως μπετόν, τσιμεντοκονίες, παλιά μωσαϊκα, μάρμαρα, πλακάκια, ξύλινα πατώματα, δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση, πάντα με την κατάλληλη προετοιμασία.

  Εφαρμογή (υπόστρωμα)

  Το υπόστρωμα πρέπει να προετοιμαστεί σχολαστικά ώστε να είναι καθαρό χωρίς σκόνες, λάδια, μούχλα, σαθρά υλικά και ικανό να φέρει φορτίο. Πιθανές ρωγμές, οπές, κενά ή αυλακώσεις θα πρέπει να επισκευάζονται με ελαστομερείς μαστίχες ή επισκευαστικά κονιάματα. Επίσης πρέπει να δημιουργούνται περιμετρικοί αρμοί διαστολής και σε περιπτώσεις μεγαλύτερες των 40 – 45m² και ενδιάμεσοι (ιδίως για δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση). Τα απορροφητικά υποστρώματα πρέπει να ασταρώνονται με το ακρυλικό αστάρι ΤECHNOFLEX ώστε να μειώνεται σημαντικά η απορροφητικότητα τους για την αποφυγή απότομης αφυδάτωσης του υλικού που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα κάθησης, ρηγματώσεων και αποκολλήσεων. Λεία μη απορροφητικά υποστρώματα πρέπει να ασταρώνονται με τα χαλαζιακά αστάρια της SYSTEM TECHNICA ώστε να δημιουργούνται συνθήκες καλύτερης πρόσφυσης.

  Εφαρμογή Υλικού

  Αφού επιλέξουμε τον τύπο του TECHNICA ZERO LEVEL που ταιριάζει στην εφαρμογή προχωράμε στην παρασκευή του υλικού. Σε καθαρό δοχείο προσθέτουμε την αναλογία του νερού που αναγράφεται στην συσκευασία (6.3 – 6.5 lit/25Kg για το NORMAL 1-10mm) και κατόπιν το κονίαμα. Αναδεύουμε με δράπανο σε χαμηλές στροφές τουλάχιστον για δυο λεπτά ως ότου δημιουργηθεί ένα ομοιογενές ρευστό μείγμα. Το μείγμα αφήνεται σε ακινησία 5 λεπτά να ωριμάσει και κατόπιν αναδεύουμε για ένα λεπτό ξανά οπότε και είναι έτοιμο για χρήση. Το υλικό ρίχνεται άμεσα στο υπόβαθρο και διαστρώνεται με οδοντωτή κονταροσπάτουλα ή σπάτουλα με ρυθμιζόμενη ακίδα στο επιθυμητό πάχος. Απλώστε το υλικό σε ζώνες και φροντίστε να υπάρχει συνεχής ροή παρασκευής του υλικού  ώστε να είναι πάντα νωπή η προηγούμενη ζώνη για την αποφυγή διαφοροποιήσεων στην τελική επιφάνεια. Τέλος σε μερικά λεπτά από την διάστρωση περάστε με ακιδωτό ρολό την επιφάνεια ώστε να απεγκλωβιστεί ο αέρας που τυχόν να υπάρχει μέσα στο μείγμα. Με τον ανάλογο τρόπο το υλικό μπορεί να εφαρμοστεί με μηχανική αντλία κονιαμάτων. Η εφαρμογή του TECHNICA ZERO LEVEL  NORMAL 1 – 10 mm να γίνεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και υποστρώματος από +5°c εως +35°C. Ο χρόνος ζωής στο δοχείο είναι περίπου 45 λεπτά στους 23°C για το ZERO NORMAL σε μετρήσεις που έγιναν σε περιβάλλον εργαστηρίου χωρίς ρεύματα αέρα με 50% υγρασία. Οι πιθανές διαφορετικές συνθήκες που επικρατούν στο εργοτάξιο μπορεί να διαφοροποιήσουν τις παραπάνω τιμές. Γι αυτό πάντα να λαμβάνονται υπόψιν οι κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν για το σωστό αποτέλεσμα της εφαρμογής. Μετά το τέλος της εφαρμογής το υλικό να προστατεύεται από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία, την πιθανή βροχή και τον δυνατό άνεμο τουλάχιστον για 24 ώρες. Για περισσότερες εξειδικευμένες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας.

  Κατανάλωση

  Περίπου 1.5 Kg/ m²/mm πάχους ανάλογα με την επιφάνεια εφαρμογής.

  Αποθήκευση

  Διατηρείται σε χώρους χαμηλής υγρασίας σε σφραγισμένη συσκευασία πάνω σε παλέτα έως και ένα χρόνο από την ημερομηνία παραγωγής.

  Συσκευασία

  Διατίθεται σε σάκους των 25Kg

  Τιμή ανα σάκο: 16€

   

No products were found matching your selection.

Menu
Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Κλείσιμο

Αγαπημένα

Προβλήθηκαν Πρόσφατα

Close

Δημιουργία Νέου Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία της παραγγελίας σας, για την περιήγηση σας σε αυτόν τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην privacy policy.

Έχετε ήδη λογαριασμό?

Κλείσιμο

Κλείσιμο

Categories